gereedschap

Felco snoeischaren. Een wereldwijde garantie op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De topmodellen van Felco zorgen voor een nauwkeurige, gave snede en staan borg voor een snelle genezing van de snoeiwonden. Door de vorm en de bekleding van de handgrepen kan men lang achtereen blijven werken zonder dat de hand, pols en gewrichten onnodig moe worden. Op bepaalde modellen zorgt de rolhandgreep voor een nog comfortabeler knippen door de bij het knippen benodigde krachtinspanning te verminderen, waardoor het risico van peesontsteking voorkomen wordt.

Silky snoeizagen. De beste handzagen ter wereld.

Silky Superaccel

Sinds 1919 is Um:Kogyo Inc in Japan gespecialiseerd in het produceren van handzagen. Door de jarenlange ervaring hebben zij een wereldwijde reputatie van beste handzagen voor zowel de snoei- als de houtbewerkingssector opgebouwd. Steeds wordt met uiterste zorg de hoogste kwaliteit zagen geproduceerd en nieuw ontwikkeld naar de behoeftes van de consument. De Silky zaag is ontworpen om te zagen met de trekkende beweging, zo kan het zaagblad ook niet buigen. De Silky zaag geeft een fijne zaagsnede en vraagt weinig zaagkracht. Door de zaag het werk te laten doen, zult u minder snel vermoeid raken en bovendien komt het de levensduur van de zaag ook ten goede.

Gardena snoeischaren. Altijd de juiste schaar voor de veeleisende particulier.

Gardena snoeischaar classic Gardena snoeischaar premium Gardena takkenschaar

De Pypere. Goed gereedschap is het halve werk!

Depypere spade Depypere schop

Vabor kruiwagens.

Vabor kruiwagen

 

Vabor heeft voor elke klus in de tuin en rondom het huis speciale kruiwagens ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van deze werkpaarden heeft Vabor in het bijzonder rekening gehouden met veiligheid, belastbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.